Seifuri - Ghid complet de cumparaturi

Seif, cutie de valori, caseta de bani, tresor

Alege seif potrivit!

O solutie pentru pastrarea in siguranta a bunurilor de valoare: Seiful!

Pleci de acasa pentru cateva ore sau chiar zile si vrei sa stai fara grija, stiind ca actele importante, bijuteriile, banii sau alte obiecte de valoare sunt in deplina siguranta? Sau vrei sa aiba acces doar anumite persoane la ele? Un seif este solutia pentru depozitarea si pastrarea diferitelor obiecte cu o anumita insemnatate, departe de accesul persoanelor necunoscute, a infractorilor sau a vanatorilor de comori.

Iti faci griji in caz de furt sau incendiu? Gasesti modele special concepute pentru astfel de situatii: seifuri antifoc sau seifuri antiefractie. Exista modele de seifuri care sunt potrivite la tine acasa, la birou sau oriunde ai nevoie de pastrarea bunurilor tale. Chiar si atunci cand calatoresti si vrei sa nu porti grija obiectelor valoroase exista o solutie practica si la indemana.

Multe institutii bancare ofera servicii de securizare a bunurilor, dar preferi sa mentii bunurile aproape de tine, unde sa ai acces oricand ai nevoie? Orienteaza-te catre un seif potrivit pentru tine!

Cum aleg un seif potrivit pentru mine?

Cum pastrarea bunurilor prin casa, sub saltea sau in alte locuri nu mai este sigura deoarece infractorii au descoperit ascunzatorile frecvent intalnite, un seif te scapa de astfel de griji. Ca sa fii sigur ca faci alegerea potrivita din oferta variata, ar fi indicat sa te gandesti de la inceput la cateva aspecte:

Seif lumanare

- Ce fel de bunuri vrei sa pastrezi? Cat de mare sa fie seiful?  Cu siguranta nu vrei sa cumperi un seif si sa nu fie suficient de incapator sau sa nu fie potrivit in spatiul destinat pentru el. Alege modelul potrivit in functie de ce vrei sa mentii in siguranta: documente, bani, bijuterii, opere de arta. In locuinta personala se pot pastra in seif si lucruri periculoase pentru ceilalti membri, precum medicamente la care pot ajuge copii.

- Ai nevoie de protectie la incendiu sau numai la furt? Deoarece s-a constatat ca in multe cazuri bunurile se pierd ca urmare a incendiilor, unele modele de seifuri au peretii umpluti cu material special cu rezistenta la foc.

- Unde anume vei pune seiful? Vrei sa fie ancorat in mobilier, in perete, in podea? Montarea in perete sau podea iti ofera un plus de siguranta prin faptul ca este imposibil de smuls din zidarie.

- Cate persoane vor avea acces la bunuri? Ce sistem de inchidere preferi? Fiecare tip de inchidere are gradul lui de siguranta. Incuietorile digitale se deschid repede si permit imediat accesul la bunurile din caseta de valori, iar cele mecanice presupun mentinerea cheii intr-un loc sigur (sa speram ca nu intr-un alt seif).

Seif securitate maxima

  Inchidere cu cheie versus inchidere electronica

- seifurile cu inchidere pe baza de cheie au un cost de achizitie mult mai mic fata de cele cu inchidere electronica;

- ca dezavantaje,  deschiderea modelor cu cheie este limitata de numarul de chei, acestea se pot toci dupa un numar mare de deschideri sau pot fi pierdute. Cheile ar fi de preferat sa nu fie tinute intr-un alt seif!

- seifurile cu inchidere electronica au peste 100 de milioane de coduri de inchidere ce pot fi schimbate cu usurinta si ofera posibilitatea de avea acces cu o cheie de siguranta sau cu un cod electronic. Aceste modele rezista la un numar mare de deschideri.

- dezavantajele modelelor de seifuri cu inchidere electronica sunt date de codul care poate fi aflat, vazut de alte persoane si faptul ca necesita baterii pentru functionare.

 

Spargerea unui seif

- Ai nevoie de certificare seifului in relatia cu autoritatile? 

Certificarea evidentiaza gradul de rezistenta si securitate. In Europa, standardul de securitate pentru seifuri este cunoscut sub numele de EN 14450 (seifuri de securitate medie) cu doua clase de securitate (clasa 1 si clasa 2) si este stabilit de Centrul European pentru Standardizare. Mai exista si EN 1143-1 pentru seifuri de mare securitate, antiefractie cu sapte grade de securitate (de la 0 la VII).

 

 

 

 

 

Ce tipuri de seifuri avem in oferta?

 Iti propunem o gama diversificata de seifuri, din care cu siguranta il poti identifica pe cel potrivit nevoilor tale:

Dupa tipul de inchidere:

                                     Seif inchidere mecanica             
                                          

                                       Seif inchidere electronica
                                          

Seif hotel      
Seif de perete   

Dupa certificare:

                                              Seif cu certificare                                                                                                               
                            Seif fara certificare                                         
Seif in perete
Seif antifoc

 

Dupa model:Seif antifoc- acest model protejeaza bunurile de incendii,                                 din material cu rezistenta la foc.

                                                                   

Seif antiefractie- cu un model antiefractie bunurile sunt in siguranta fata de infractori,
sunt potrivite pentru pastrarea banilor, bunurilor de mare valoare.

                                                                               
Seif antifocSeif antiefractieSeif perete-
spargerea unui asemenea model ar conduce
la prea mult zgomot si este dificil de crezut ca ar poate fi
smuls si furat cu totul.                                           


Seif mobila
aceste modele sunt usor de instalat si pot avea un sistem cu inchidere mecanica sau electronica.

 Seif de perete Seif in mobila
Seif cu fanta -
acest model permite pastrarea de bani
sau documente ce pot fi introduse in seif fara a fi nevoie
sa se deschisa seiful, in acest mod economisindu-se timp.
                                           

Caseta pistol- o arma este necesar sa fie mereu tinuta intr-un loc sigur ca urmare a riscului de accidente pe care le implica.

 Seif cu fanta Caseta pistolDulap arme-
armele se pastreaza in seifuri dotate cu
material antiglont, incuietori speciale si tehnologie
de blocare pentru a reducere riscul unor eventuale
accidente.


Cutie de valori-
acest model permite pastrarea diferitelor obiecte ce se doreste a fi tinute departe de persoanele straine. 

Dulap arme Caseta valori


Caseta calatorii-
este potrivita in situatia in care se efectueaza calatorii in alte locuri si este nevoia de pastrarea in siguranta a cardurilor de credit, banilor, bijuteriilor, dispozitivelor de stocare.
                                                                    

Caseta calatorii

Tips & tricks

 

1. Important: Seifurile cu inchidere mecanica vin cu doua chei, ai grija sa le tii in locuri diferite si sigure! Daca mai multe persoane au acces la seif, asigurati-va ca le pastrati in acelasi loc! Pastrati in loc sigur manualul de instructiuni al seifului cumparat! Instructiunile pot fi descarcate de pe site de pe pagina produsului!

2. Ce fac daca am pierdut cheia seifului sau codul de acces? De regula, un seif are doua chei pentru deschidere. In situatia in care ai ratacit ambele chei, o solutia ar fi sa contactezi producatorul/ departamentul de intretinere sau sa apelezi la o firma specializata. In cazul seifurilor electronice, exista si o cheie de siguranta care te ajuta sa deschizi seiful in situatia in care ai uitat codul. Ai grija sa nu pastrezi cheia de siguranta in seif!

3. Ce fac daca introduc codul si nu se deschide seiful? In acest caz, verifica daca bateriile sunt instalate corect sau daca acestea sunt consumate.

4. Cheia nu poate fi introdusa in seif sau scoasa din locas? Verifica daca ai introdus cheia pe directia corecta sau daca exista corpuri straine in locasul respectiv.

5. Dictionarul camuflat sau seiful din biblioteca- solutia geniala pentru pastrarea bunurilor importante pentru tine!

6. Cum se livreaza seifurile peste 100 kg?

Seifurile peste 100 de kg se livreaza pana la intrarea in imobil sau pana unde este acces auto. Asigura-te ca il poti transporta pana in interiorul locuintei tale!

 

Daca aveti alte intrebari legate de seifuri sau alte produse din magazinul Office Direct, va rugam sa contactati echipa noastra de vanzari:

Telefon: 021 330 34 54/ 0722 510 243
E-mail: [email protected]

sus