Politica de retur

Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau in contul unei firme (persoana juridica), beneficiati de dreptul de retur in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.officedirect.ro.

Dreptul de retur in termen de 30 zile nu afecteaza dreptul legal de retragere in termen de 14 zile conform OUG 34/2014.

Pentru a fi acceptat returul fara costuri suplimentare, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, il puteti selecta accesand istoricul de comenzi din contul de client, iar daca nu aveti cont de client puteti trimite cererea de retur completand acest Formular.

Puteti opta pentru returnarea produselor prin curier (un agent va prelua coletul de la adresa indicata), sau prin incarcarea acestora la un locker Sameday (easybox), in limita dimensiunilor acceptate.

Returul este gratuit pentru colete cu greutatea mai mica de 10 kg.

Pentru colete cu greutatea mai mare de 10 kg, costul transportului pentru retur (de la client catre Office Direct) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client. Costul transportului se calculeaza astfel: 19.99 lei pentru primele 10 kg plus 1 leu pentru fiecare kg suplimentar.

Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.

Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre Office Direct.

Cele mai noi produse

sus