Livrare

Livrarea produselor de papetarie si birotica

Produsele de papetarie si birotica comandate se pot livra prin curier in orice localitate din Romania. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre OFFICE DIRECT. Nu asiguram livrare in strainatate. Produsele vor fi livrate in ambalajul original al producatorului.

1. Livrarea comenzilor papetarie birotica in Bucuresti - GRATUIT pentru comenzi mai mari de 100 Lei

Livrarea la orice adresa din Bucuresti este gratuita pentru comenzi de valoare mai mare sau egala cu 100 lei. Pentru livrarea comenzilor de valoare mai mica de 100 lei se va percepe o taxa in suma de 15 Lei.

2. Livrarea comenzilor papetarie birotica in alte localitati din Romania - GRATUIT pentru comenzi mai mari de 200 Lei

Livrarea in orice localitate din Romania (alta decat Bucuresti) este gratuita pentru comenzi de valoare mai mare sau egala cu 200 lei. Pentru livrarea comenzilor de valoare mai mica de 200 lei se va percepe o taxa in suma de 15 Lei.


Termenul de livrare standard este:

-          urmatoarea zi lucratoare, pentru comenzile plasate in zile lucratoare pana la ora 15:00 si

-          peste doua zile lucratoare, pentru comenzile plasate in zile lucratoare dupa ora 15:00, precum si in zilele de sambata, duminica sau sarbatori legale.

Termenul de expediere de catre OFFICE DIRECT va fi confirmat pentru fiecare comanda in parte, in functie de disponibilitatea produselor, de volumul general de comenzi si de modul de efectuare a platii.

Termenul efectiv de livrare poate fi influentat de durata expedierii de catre curier.

Urmareste Comanda din Cont

Urmareste AWB Nemo Express

Urmareste AWB Fan CourierPolitica de retur - Retur 30 zile

sus