Ghid de Cumparaturi - Plicuri

Cum sa alegeti simplu si rapid plicurile de care aveti nevoie!Cele mai utilizate plicuri sunt cele standard – pentru expedieri zilnice/obisnuite sau pentru documente cu un volum mic. Puteti alege plicuri din hartie alba sau kraft.
Tipul de plic kraft este de culoare maro si este folosit, in general, pentru expedierea documentelor (nu se poate vedea ce se afla in interior)

Aceste plicuri sunt disponibile in diverse dimensiuni si calitati, pentru a se adapta formatului si tipului de corespondenta.
Pentru a va fi usor sa va orientati, trebuie sa va ganditi ca fiecare format de plic are un corespondent in formatul hartiei (A4, A5...).

 

FORMATE DE PLICURI STANDARD (expedieri obisnuite)

Alegeti corect formatul de care aveti nevoie.
Va prezentam mai jos diverse formate de plicuri (corespondenta cu formate de hartie), pentru a alege rapid plicul potrivit pentru hartiile/ documentele dumneavoastra:

    
                        
   

 

La Office Direct gasiti si etichete autocolante, in multiple dimensiuni, ideale pentru aplicarea diverselor informatii (nume expeditor, adresa etc) pe plicuri.

Vedeti toate modelele de plicuri albe si plicuri kraft !

 

PLICURI CU FEREASTRA - TIPURI DE FERESTRE

Optand pentru un plic cu fereastra, veti economisi timp! Totodata, reprezinta o solutie profesionala: nu mai trebuie sa scrieti adresa pe plic; o solutie practica si rapida atunci cand aveti de expediat un numar mare de plicuri.
Alegeti dimensiunea ferestrei, in functie de marimea adresei:

Fereastra de 35 mm (pentru adresa de 3 randuri)
Fereastra de 45 mm (pentru adresa de 4-5 randuri)
Fereastra de 50 mm (pentru adresa de 4-5 randuri)

Vedeti toate modelele de plicuri cu fereastra !

Mod de inchidere

Siliconica – inchiderea se realizeaza prin indepartarea benzii aplicate pe spatele clapei plicului (se lipeste apoi simplu, prin suprapunerea clapei pe plic, fara a fi nevoie de alt adeziv)

                                                       

Gumata - inchiderea se realizeaza prin umezirea suprafetei gumate

                                                      

                                                              
Autoadeziva - inchiderea se realizeaza prin suprapunerea suprafetelor acoperite cu adeziv; aceste plicuri nu pot fi introduse in imprimanta pentru tiparire!

                                                     

PLICURI CU BURDUF (expedieri speciale – voluminoase)

Pentru expedieri mai voluminoase sau grele, se utilizeaza plicurile cu burduf. Acestea sunt create cu gramaje si dimensiuni mai mari si permit expedierea unui volum mai mare de documente, datorita burdufului cu dimensiuni intre 2 si 15 cm.

 

                                                            

 

Vedeti toate modelele de plicuri cu burduf !

 

PLICURI ANTISOC (expedieri fragile)

Aveti de expediat documente ce necesita o protectie mai ridicata, obiecte fragile, ascutite sau mostre? Alegeti plicurile antisoc. Acestea sunt realizate cu o folie cu bule de aer, pentru a oferi protectie documentelor sau obiectelor expediate, impotriva socurilor, loviturilor. In oferta Office Direct veti regasi plicuri antisoc cu deschidere pe latura mica sau pe cea mare.

                                                                   

 

Vedeti toate modelele de plicuri antisoc !

Toate tipurile de plicuri prezentate in acest ghid sunt disponibile pentru vanzare atat la bucata, cat si la cutie (optand pentru acest mod de ambalare, beneficiati de o reducere de peste 20%)

Daca aveti nevoie de alte informatii, va rugam sa contactati echipa noastra de vanzari:

Telefon: 021 330 34 54/ 0722 510 243
E-mail: contact@officedirect.ro

sus