Brand Carioca

COMPANIA - O aventura italiana

Carioca

In anul 1956, a inceput istoria companiei Universal, care producea cu pasiune produse pentru scris si pentru desen.
In scurt timp, a luat nastere brandul Carioca, iar cariocile au ajuns rapid in mainile a milioane de copii, incurajandu-le creativitatea, zambetul si pasiunea pentru desen.

In prezent, brandul Carioca mai cuprinde: creioane colorate, acuarele, tempera, seturi-joc, dar si alte produse menite sa dezvolte creativitatea si auto-exprimarea.

CALITATEA CARIOCA

Activitatea sustinuta de cercetare si dezvoltare din laboratoarele CARIOCA a dus in timp la obtinerea unei cernele cu calitati lavabile exceptionale, pastrand totodata stralucirea culorilor.

Principalele calitati ale produselor Carioca sunt reprezentate astfel:

 


Materialele si cernelurile folosite contin coloranti alimentari


 

 Cerneala superlavabila se poate spala de pe piele doar cu apa, iar de pe haine, printr-o spalare obisnuita

 


 

Orificiile din capac permit aerului sa circule in eventualitatea inghitirii accidentale, pentru a preveni sufocarea

 

 

 Varful nu poate fi scos sau impins in interior, asigurand durabilitate in utilizare         

 

 

Simbolul arata ca produsele indeplinesc toate cerintele Uniunii Europene cu privire la utilizarea acestora si respecta toate standardele privind siguranta, conform destinatiei lor                                

PARTENERI DE JOACA
Carioca

Jocul trebuie sa le ofere copiilor distractie si educatie deopotriva, pentru a le stimula creativitatea si a-i ajuta sa inteleaga lumea, iar CARIOCA intelege si respecta acest lucru. Pentru a le “vorbi” copiilor, ambalajele au culori vii si imagini simple, iar simpaticul Serif a devenit un prieten de neinlocuit pentru cele mai frumoase momente ale jocului.

PROTEJAREA MEDIULUI

Este important ca atunci cand realizezi produse pentru copii, sa le poti transmite in acelasi timp, valori importante, cum sunt cele legate de mediul inconjurator. De aceea, activitatea de productie se realizeaza in contextul in care materia prima este reciclabila, se foloseste energie solara, iar apa este filtrata si refolosita pentru a nu o irosi. Unele produse sunt fabricate din materiale 100% biodegradabile, de asemenea, ambalajele sunt reciclabile.

Acest angajament, chiar daca mai putin evident, reprezinta o contributie importanta pentru a face mai buna lumea in care vor trai copiii de maine, cea mai importanta resursa a noastra!

Carioci Creioane colorate Acuarele
Penare Plastilina Pix
Penare Plastilina Pixuri

Site-ul producatorului: www.carioca.it

sus