Aparate de indosariat cu inele din plastic ghid complet

Cum alegi un aparat de indosariat cu inel din plastic?

Aparate de indosariat cu inele din plastic - Ghid complet de cumparaturi

Ghidul de cumparaturi pentru aparate de indosariat cu inele din plastic din seria Smart Shoppers de la Office Direct! Incercam sa oferim clientilor nostri o buna experienta de cumparaturi si asistenta in procesul de cumparare tot timpul. Vrem sa adaugam la asta si seria ghidurilor de cumparaturi.

Ce facem prin Smart Shoppers?

Oferta este larga, optiunile si combinatiile de optiuni aproape nelimitate, iar adesea alegerea este grea. Venim in intampinarea clientilor nostri cu ghiduri de cumparaturi care sa le faca alegerea (si viata) mai usoare. Incercam in fiecare dintre ele sa subliniem aspectele mai importante de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi, cumperi si folosesti un produs.

document indosariat cu inel din plastic

Care sunt avantajele indosarierii cu inele din plastic?

1. Este o metoda ieftina de indosariere. Costul redus al indosarierii si al aparatelor o fac preferata clientilor

2. Poti schimba oricand foile din interior. Inelul poate fi deschis complet, foile inlocuite, iar apoi inchis

3. Cele mai raspandite consumabile sunt pentru acest tip de indosariere

4. Documentul poate fi deschis 180°

 

Care sunt dezavantajele pe care le poate avea?

1. Ritmul lent al indosarierii. Aceasta se realizeaza in doua etape: perforezi documentul, iar apoi il pui pe spira. Pentru a mari ritmul de lucru se recomanda aparatele cu sistem de lucru dublu. Sistemul dublu de lucru iti permite sa perforezi documente continuu in timp ce le asezi pe spira.

2. Documentele cu un numar foarte mare de file pot fi smulse din inel. Se recomanda manipularea atenta a acestora.

3. Aspectul documentelor finale este unul economic. Pentru documente care urmeaza sa fie folosite la prezentari se recomanda o indosariere cu spira metalica sau indosarierea termica.

 

Ce este diferit intre aceste aparate?

1. Capacitatea de perforare: intre 4 coli (un aparat mic pentru folosinta ocazionala), 10-15 coli (pentru uz moderat) si ajunge pana la 20-25 de coli (aparate pentru birouri de uz intensiv)

2. Capacitatea de indosariere: pleaca de la 50 de coli si poate ajunge pana la maximum 500 de coli

3. Sistemul de lucru: Simplu sau dublu
Sistem de lucru simplu - perforarea si indosarierea se fac in mod succesiv, aparatul avand un singur maner
Sistem de lucru dublu - poti perfora si indosaria simultan folosind mecanismul cu doua manere. Unul se ocupa de perforare, celalalt de legare.

4. Tipul aparatului: Mecanic sau electric. Cel manual este... manual, iar cel electric este... (ati ghicit) electric. :) Aparatul de indosariat electric executa perforarea prin simpla apasare a unei pedale/unui buton, indosarierea fiind manuala.

5. Adancimea de perforare in pagina: Pentru indosarierea unor documente cu numar foarte mare de pagini se recomanda folosirea unei adancimi de perforare in pagina mai mare.

ghid indosariere cu inele din plastic

Pentru reglarea marginii de perforare urmeaza marcajul aparatului si testeaza pe doua ciorne inainte.

ghidaj ajustabil

6. Ghidajul ajustabil: Majoritatea aparatelor au un ghidaj care permite fixarea colilor in fanta pentru perforare pentru rezultate impecabile. Acest ghidaj se regleaza pentru ca gaura de perforare sa “pice” unde trebuie in functie de dimensiunea/formatul documentului.

7. Cutite anulabile: Unele aparate permit anularea unor cutite. Poti anula un anumit numar de cutite in functie de formatul documentului pe care vrei sa-l folosesti si daca vrei sa folosesti spira intrerupta sau alte decupaje in cotorul documentului (ex: gaura pentru agatatoarea calendarului).

8. Baza metalica a unor aparate este un avantaj in cazul folosirii acestora pentru un numar ridicat de perforari. Baza asigura rezistenta in timp a aparatului.

 

Va invitam sa accesati link-urile de mai jos, pentru oferta Office Direct:

 


Aparate de indosariat cu inel din plasticAparate de indosariat cu spira metalicaAparate de indosariat termicAparate de indosariat cu spira continua

Aparate de indosariat cu inele din plasticAparate de indosariat cu spira metalicaAparat indosariere termicaAparat de indosariat cu spira continua
 

 


Daca aveti alte intrebari despre aparatele de indosariat cu inele din plastic, oferta actuala sau alte produse din magazinul Office Direct, va rugam sa contactati echipa noastra de vanzari:

Telefon: 021 330 34 54/ 0722 510 243
E-mail[email protected]

Cele mai noi produse

sus