Carton XEROX Premier, A4, 160 g/mp, 250 coli/top

  • Cod produs: 1500080
  • 59.99 Lei

  • (pret cu TVA inclus)
Carton XEROX Premier, A4, 160 g/mp - descriere produs

Beneficiati de excelentul raport calitate-pret pentru carton Xerox Premier A4! Este potrivit pentru imprimarea de planse, fise, coperti si multe altele. Are 160 g/mp si vine la topuri de 250 coli. Conform CIE (Comisia Internationala de Iluminare), acest model de carton are gradul C de luminozitate. Comandati carton Xerox Premier A4!

Caracteristici carton XEROX Premier, A4, 160 g/mp

Format hartie: A4 (210 x 297 mm)
Ambalare: 250 coli/top
Grad de alb (clasa de luminozitate)*: clasa C conform C.I.E. (Comisia Internationala de Iluminare)
Greutate: 160 g/mp
Carton alb pentru birou; marca de prestigiu a firmei Xerox, ofera documentelor importante din biroul dumneavoastra un aspect deosebit si o prezentare profesionala, de o calitate incontestabila.

*O hartie cu luminozitate mica ofera un contrast mai mic intre hartie si cerneala. Nuantele de alb nu vor fi atat de albe, iar cele de negru nu vor fi la fel de intense. Cu cat o hartie este mai alba, cu atat contrastul este mai puternic. Luminozitatea hartiei este masurata pe o scala de la 1 la 100, iar in domeniul comercial se gaseste hartie de la 80 pana la 100 sau chiar mai mult in cazurile in care producatorii aleg sa isi imbunatateasca nivelul de alb. Conform Comisiei Internationale de Iluminare, hartia face parte din clasa A, B (B+), C.

Carton XEROX Premier, A4, 160 g/mp, 250 coli/top


Produsele cu eticheta Ecolabel au un impact mai redus asupra mediului. Eticheta este conferita de Uniunea Europeana doar acelor produse care intrunesc anumite standarde, incurajandu-se reciclarea hartiei dupa utilizare.Carton XEROX Premier, A4, 160 g/mp, 250 coli/topHartie A4 XEROX este certificata PEFC (Programul pentru Aprobarea Certificarii Forestiere - o organizație internationala, non-profit, neguvernamentala, care promoveaza managementul durabil al padurilor prin certificareaindependenta de catre terti). Certificarea PEFC evidentiaza faptul ca hartia este fabricata din materiale provenite din paduri exploatate respectand normele de protectie a mediului, normele sociale si de etica.


Cod Xerox: 003R91798

Comandati carton Xerox Premier A4, 160g/mp la un raport calitate-pret excelent!

Producator: XEROX

Caracteristici
Brand XEROX
Clasa hartie B
Format A4
Greutate 150-249 g/mp

Scrie o recenzie

Nota: HTML nu este interpretat!
    Prost           BunAlti clienti au cumparat si:

Alti clienti au fost interesati de:

sus
Carton XEROX Premier, A4, 160 g/mp, 250 coli/top
Carton XEROX Premier, A4, 160 g/mp, 250 coli/top