Table interactive - 0 produse

Nu sunt produse disponibile pentru afisare in aceasta categorie.

Aduceti mai mult dinamism si un nivel de interactivitate sporit prezentarilor sau cursurilor pe care le sustineti! Folosind o tabla interactiva, veti transforma spatiul de lucru intr-un mediu de pregatire foarte dinamic.

Tablele interactive dispun de un sistem profesional interactiv, de tip touch, special conceput pentru mediul educational sau business. Se utilizeaza foarte simplu, prin conectarea USB cu un computer si un videoproiector, imaginea fiind proiectata pe tabla interactiva.
Cursurile predate vor deveni mai eficiente si interesante pentru elevi sau studenti! Veti avea posibilitatea de a face completari direct pe documentul deschis in diverse programe sau orice alt fisier -  tehnologia inteligenta face posibila rularea oricarei aplicatii prin simpla atingere a tablei cu orice obiect, chiar si cu degetul, functiile mouse-ului vor fi realizate cu degetul. Pur si simplu veti putea controla aplicatiile computerului direct de pe suprafata unei table interactive.

Prezentarile dumneavoastra pot fi inregistrate in timp real, salvate, printate si trimise pe e-mail pentru a putea fi vizualizate sau editate ulterior. Flexibilitatea oferita de modelele de table interactive face posibil importul fisierelor media. Alegeti si comandati modelul potrivit nevoilor dumneavoastra!


sus