Absorbant umiditate SANO Fresh

  • Cod produs: 311121011
  • 46.90 Lei

  • (pret cu TVA inclus)

Absorbant umezeala SANO Fresh - descriere produs

Igrasie, rugina, mirosuri neplacute? Alegeti o solutie la indemana: absorbant umezeala SANO Fresh! Este usor de utilizat si foarte eficient in bai, toalete, bucatarii, dulapuri, subsoluri, barci sau in orice alte locuri in care exista umiditate. Previne aparitia igrasiei, ruginei si a mirosurilor neplacute din orice incapere. Adaugati la comanda absorbant umezeala SANO Fresh, disponibil online la un raport calitate-pret avantajos!

Caracteristici absorbant umezeala SANO Fresh

Absorbant de umiditate
Previne aparitia igrasiei, ruginei si a mirosurilor neplacute
Potrivit a se utiliza in: bai, toalete, bucatarii, dulapuri, subsoluri, barci sau in orice alte locuri in care exista umiditate
Contine cristale absorbante
Fara miros
Produsul nu este toxic
Mod de utilizare: indepartati capacul dispozitivului/cutiei din plastic si turnati continutul de cristale absorbante din punga inclusa; puneti capacul la loc si asezati dispozitivul unde doriti; cristalele vor absorbi umiditatea, iar cutia se va umple cu apa; saptamanal, goliti apa fara a scoate capacul, prin coltul perforat.
Greutate: 340 g
Ambalare: cutie din plastic alb

Comandati absorbant umezeala SANO Fresh, ce previne aparitia igrasiei, disponibil prin magazinul online Office Direct! Livrare oriunde in tara!

Producator: SANO

Caracteristici
Alege: Absorbant umiditate
Brand SANO

Scrie o recenzie

Nota: HTML nu este interpretat!
    Prost           Bunsus